Nervøs eller bange?
Nervøs eller bange?

Nervøs eller bange – du er ikke alene

Mange mennesker er nervøse, når de skal til tandlæge. Har jeg huller? Gør det ondt? Skal jeg bedøves? Er tandlægen venlig og forstående? De fleste kan tøjle nerverne, men nogle oplever decideret angst ved tanken om et tandlægebesøg. For en del betyder det, at de i årevis ikke får vedligeholdt deres tænder. Gælder det også dig?

Hos os kan du være tryg

Den angst, der har afholdt dig fra at gå til tandlæge, den angst, der måske lige frem kan få dig til at kaste op ved tanken om et tandlægebor, den har vi sat os for at hjælpe dig igennem. Vi tager os tid til at tale med dig. Vi fortæller dig grundigt om, hvad der skal ske i din behandling. På dine præmisser hjælper vi dig med at tage hånd om angsten, så du kan blive tryg ved at gå til tandlæge.

Lidt beroligende medicin

Lider du af decideret tandlægeskræk, eller er du meget nervøs for at gå til tandlæge, kan vi tilbyde dig lidt beroligende medicin. Den gør, at du er afslappet under behandlingen og kan ligge roligt i stolen, lige som den bevirker, at bedøvelsen virker bedre.

Selv venterummet er beroligende

Vi vil have, at du kan mærke, at det er rart at være i vores klinik allerede, når du går ind ad døren. Derfor har vi, også når det handler om farver og møbler, lagt vægt på at gøre Tandklinik på Islands Brygge til et sted, hvor du føler dig godt tilpas, tryg og velkommen.

Ring til os og få en aftale med en af vores tandlæger, som kan hjælpe dig til at håndtere din tandlægeskræk.

Kontakt os nu på 32 57 75 44 eller book en tid online