Behandlinger
Snorkeskinne

Snorkeskinne

Snorker du så væggene ryster – prøv en snorkeskinne

Snorker du, så din egen søvn bliver generet? Er din partner træt af at blive vækket om natten af din snorken? Eller lider du af søvnapnø, som 15-20 procent af befolkningen, menes at gøre? Så kan en specialtilpasset snorkeskinne være en nem vej til en klar forbedring af din livskvalitet.

En god søvn er afgørende for din mentale og fysiske sundhed

Det generer dine luftveje og vækker din hjerne om natten, når du snorker højlydt. Det betyder, at kvaliteten af din søvn bliver dårlig. Når du over længere perioder sover dårligt om natten, kan du ikke yde optimalt om dagen ligesom din generelle helbredstilstand forringes.

Nogle af de almindelige følgevirkninger af stærk snorken

  • hovedpine
  • træthed
  • koncentrationsbesvær
  • søvnløshed

OSS-skinnen giver dig den gode søvn

Hos os tilbyder vi OSS-snorkeskinnen, som er en specialtilpasset skinne. OSS-skinnen er udviklet og testes i samarbejde med Odense Universitetshospital som behandlingstilbud ved snorken og søvnapnø. Den holder din underkæbe fremme om natten og det frigør dine luftveje. Når du kan trække vejret uhindret, snorker du ikke længere.

Så enkel er OSS-snorkeskinnen

Så enkel er OSS-snorkeskinnen

Se Nyhedsvideo om OSS-snorkeskinnen, TV2, marts 2015 

Det er nemt og ukompliceret

Andre løsninger på generende snorken og søvnapnø, er kirurgi eller sovemaske. En snorkeskinne er langt den mindst indgribende løsning og har stor effekt. Du skal have en konsultation, hvor vi finder ud af om snorkeskinne kan være en løsning for dig. Derefter skal du have taget et aftryk til skinnen og efter 14 dage er den klar til dig.

Du skal vænne dig til den

I de første par uger, vil du nok være lidt øm i kæberne, fordi du skal vænne dig til skinnen. Skinnen holder din underkæbe i en fast position hele natten, derfor vil det sikkert være rart for dig at motionere kæberne om morgenen med for eksempel tyggegummi. Generne ved din snorken vil dog helt sikkert langt overstige generne ved at vænne dig til skinnen.

Du kan få en billigere, men ikke en bedre snorkeskinne

På nettet kan du finde billigere snorkeskinner, der lover at løse dine snorkeproblemer. Imidlertid er de billige snorkeskinner ikke tilpasset specielt til din mund og dine tænder, hvorfor de ikke sidder lige så godt fast som OSS-skinnen. Den specialtilpassede skinne sidder sikkert i din mund hele natten, også selv du måske ikke har alle dine tænder i behold.

Det er gratis at finde ud, af om en snorkeskinne er noget for dig

Hvis du vil finde ud af om en OSS-snorkeskinne er en mulighed for dig, så bestil en  konsultation. 80% bliver hjulpet af en OSS-snorkeskinne.

 

Få løst dine snorkeproblemer – ring og bestil tid til en konsultation nu 32 57 75 44

Eller book en tid på vores online booking-system

Vores pris på en specialtilpasset OSS-snorkeskinne ligger på kr. 3995,- alt inklusive.

Læs om Odense Universitetshospitals behandling af søvnapnø med OSS-snorkeskinne:
Op mod 120.000 mennesker lider af søvnapnø, men kun 25.000 er i behandling.