Behandlinger
Porcelænsfacader

Porcelænsfacader

Har du slået noget af en tand?
Er enkelte af dine tænder misfarvede?
Eller vil du have flotte, lige og lyse tænder?

Porcelænsfacader kan være svaret på dine drømme om et flot smil.

I Tandklinik på Islands Brygge tilbyder vi behandling med porcelænsfacader, der er effektive til mindre korrektioner af dine tænders farve og form.

Tandklinik på Islands Brygge: porcelænsfacader

Inden vi går i gang

Vi går altid efter det bedst mulige resultat, men også efter det mindst mulige indgreb, fordi det er bedst for dine tænder på lang sigt. Det betyder, at vi, før en behandling med porcelænsfacader, altid undersøger om vi, som et tilfredsstillende alternativ, kan rette eller blege dine tænder i stedet.

Sådan gør vi

En porcelænsfacade er en tynd porcelænsskal, der bliver sat uden på overfladen af din egen tand. En let beslibning af din tand, sikrer at facaden ikke går løs eller med tiden falder af.

Vi tager et grundigt aftryk af dine tænder, så facaderne er tilpasset specielt til dig. Når porcelænsfacaderne er formet af tandteknikeren, og du sammen med din tandlæge har godkendt form, farve og udseende, sætter tandlægen facaden fast på din tand med en speciel plastlim.

Plast er også en mulighed

Kosmetiske plastbehandlinger er billigere, end når vi bruger porcelæn og kan ofte laves uden, at der slibes på tanden. For eksempel, når mellemrum mellem tænder skal lukkes, eller en lille tand skal gøres større. Det æstetiske resultat vil ofte være godt, men holdbarheden ved plast ikke så god som ved behandling med keramik.

Plasten vil med årene som regel blive misfarvet, specielt langs kanterne, og der kan også brække lidt plast af. Derfor vil det være nødvendigt at vedligeholde en plastbehandling med pudsning eller reparation, indtil du vil have den lavet endeligt om.

Bonusinfo

Du kan bruge facader til en enkelt tand, men du kan også få et helt nyt smil med facader. Det kræver som regel facader på de 8 forreste tænder i både over- og undermund.
Ring nu på 32 57 75 44, hvis du have et flot smil og få en aftale med en af vores tandlæger.

Eller brug vores online booking.

Nyhedsbrev

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.