Behandlinger
Plastfyldninger

Plastfyldninger

Har du fået hul i tanden?

Det vigtigt, at det ser godt ud, og at du kan tygge som du plejer, når du har fået ordnet et hul i en tand. Med plast får du effektiv, æstetisk og holdbar tandfyldning.

I Tandklinik på Islands Brygge bruger vi kun fyldningsmaterialer af høj kvalitet

Det er vigtigt for os, at du ikke kun får en stærk og holdbar fylding, men også at den er flot og ser så naturlig ud som mulig. Derfor afhænger vores valg af materialer altid af en konkret vurdering af dine tænder.

Går du rundt med gammelt sølv i munden?

Med årene kan sølvplomber (også kaldet amalgamfyldninger) fremstå som grå pletter i din tandrække. Det kan du løse, ved at udskifte de gamle sølvplomber med plast.

En anden grund til, at du kan blive nødt til at skifte de gamle plomber ud, er at sølvamalgam har det med at udvide sig og kan danne revner i tanden eller defekte kanter i fyldningen, der kan give smerter og ubehag.

Går du rundt med kviksølvforgiftning eller allergi?

Hvis du har mistanke om, at du er ramt af forgiftning eller allergi på grund af amalgamfyldninger, anbefaler vi, at du opsøger os, inden du beslutter dig for udskiftninger af nogen art. Vi vil som regel indlede et undersøgende samarbejde med din læge eller et sygehus, så du kan være sikker på, at det er dét der er galt, inden du påbegynder et måske nyttesløst behandlingsforløb.

Vores priser på plastfyldninger starter ved kr. 773,-

Du kan se vores udspecificerede prisliste her

Bonusinfo:

Kun i særlige tilfælde bruger vi sølvamalgam

Sølvamalgam har forskellige ulemper, når det gælder holdbarhed, lige som det belaster miljøet. Derfor blev det fra 2008 påbudt i Danmark kun at bruge sølvamalgam når andre materialer som for eksempel plast er uegnede. Plast er uegnet på steder, der ikke kan holdes helt tørre, men det er meget få steder i munden, der her er tale om. Derfor bruger vi som hovedregel plast i Tandklinik på Islands Brygge.