Behandlinger
Kosmetisk tandretning

LiteWire er din genvej til et flot og attraktivt smil

Er du flov over dit smil, fordi mellemrummet mellem fortænderne er for stort, eller fordi tænderne er skæve. Det er nemmere end du tror, at få lavet om på. Med LiteWire får du et attraktivt smil på under 6 måneder.

Ja tak, jeg vil bestille tid til et flot smil

Det tager kun et halvt år

Du behøver ikke at gå med bøjle i flere år for at nå der hen. Det tager godt nok længere tid at rette tænder på voksne end på børn, og når det kun tager et halvt års tid for dig, er det fordi LiteWire kun retter på de forreste tænder. Dem du bruger, når du smiler.

Tandretning med LiteWire

Tandretning med LiteWire

Det er diskret, ikke usynligt

LiteWire er en minibøjle lavet i lette og tandfarvede komponenter af bedste kvalitet. Den er  ikke usynlig, men diskret og effektiv. Efter 6 måneder, har du et helt nyt smil.

Efterbehandlingen kan til gengæld ikke ses

Når tandretningen er færdig, skal dine tænder holdes på plads i en periode. Det betyder, at tandlægen laver en såkaldt retainer til dig. Den sidder bag på tænderne og kan ikke ses.

Sådan nemt er det

Først får du taget aftryk af over- og underkæbe. Bagefter analyserer og vurderer tandlægen dine tænder. Blandt andet ser hun på, hvor meget plads der til tilgængelig til at rette tænderne.

Hvis dine tænder sidder meget tæt, vil tandlægen ofte lave en minimal slibning af emaljen mellem tænderne, så der bliver plads til, at alle tænderne kan sidde helt lige.

Derefter får du sat LiteWire-bøjlen på, og i de næste måneder kommer du på klinikken hver tredje eller fjerde uge, hvor tandlægen kontrollerer og justerer LiteWire ud fra dine tænders nye position.

Giv mig en tid til flotte fortænder NU

Tandlægen er certificeret

Det er tandlæge Anne-Birgitte Reersted, der står for alle LiteWire-behandlinger i Tandklinik på Islands Brygge, og hun er certificeret i brugen af systemet. Det betyder ikke, at hun er specialtandlæge i tandregulering, men at hun er en dygtig og erfaren alment praktiserende tandlæge, der har en særlig interesse for kosmetisk tandretning.

Anne-Birgitte Reersted Andersen Specialist i kosmetisk tandretning

Anne-Birgitte Reersted Andersen

Vores priser på LiteWire

Tandretning én kæbe: kr. 18.000

Tandretning begge kæber: kr. 30.000

Undersøgelse kr. 250 som fratrækkes, hvis du vælger LiteWire.

Du betaler halvdelen af beløbet, når du starter behandlingen og den sidste del, når du er færdigbehandlet.

Som LiteWire™ patient får du en personlig adgang til litewire.dk, hvor du har adgang til mere information om behandlingen og masser af gode tips.

Du kan se mange flere eksempler på, hvad LiteWire kan udrette her

Husk, at et attraktivt smil er dit bedste visitkort – det udstråler sundhed og overskud.

Tandklinik på Islands Brygge er altid parat til at hjælpe dig på vej til et flottere smil.