Behandlinger
Bideskinner og Grindcare

Skærer du tænder? Bideskinner og GrindCare

Hvis du skærer tænder om natten, har vi flere muligheder for at mindske dine symptomer. Vi tilbyder for eksempel specialtilpassede bideskinner i høj kvalitet og seneste nye teknologiske udvikling inden for behandling af tænderskæren eller bruksisme, som det også kaldes.

Symptomerne på bruksisme

Vågner du med ømme kæber og hovedpine? Er dine tænder ømme eller blevet meget temperaturfølsomme? Gør det lige frem ondt, når du tygger? Det kan alt sammen skyldes, at du skærer tænder om natten.

Følgevirkninger af at skære tænder

Ud over smerter og skader på tænderne, er det almindelige symptomer på bruksisme at opleve træthed, svimmelhed og generelt energitab, på grund af den dårlige søvnkvalitet det giver, når du skærer tænder. Det kan også belaste dit parforhold, hvis din partner for eksempel bliver holdt vågen af støjen eller på andre måder lider under de følgevirkninger, du selv er udsat for.

Derfor skærer du tænder

Nogle skærer tænder på grund af dårlig tandstilling. For de fleste handler det dog enten om ubekendte årsager eller er af psykologisk karakter som for eksempel arbejdsmæssigt eller personligt pres. Derfor skærer du som mange andre sikkert også kun tænder i særligt belastende perioder.

En bideskinne er effektiv

Vi kan lave en bideskinne, som du sover med om natten og som blidt holder dine tænder og kæber i ro. Med en bideskinne oplever du lindring i dine symptomer fra første nat. Skinnen er specialtilpasset, så du kan være tryg ved, at den sidder fast hele natten. Skinnen er formstøbt i gennemsigtige plastmaterialer.

Pris: 3.320,-

GrindCare – behandling på et helt nyt niveau

GrindCare mindsker din tænderskæren og dine symptomer væsentligt. Og giver dig mulighed for at følge med i fremskridtene i din søvnkvalitet.

Sådan fungerer GrindCare

Du sætter en lille sensor fast på huden i tindingen med en lille ’gel-pad’. Når du skærer tænder sender sensoren en svag betinget impuls, som du ikke mærker, med besked til dine kæbemuskler om at slappe af.  På den måde mindskes din tænderskæren uden at forstyrre din søvn.

Sensoren indsamler data

Om morgenen overføres nattens data til GrindCare dockingstationen. Der fra kan du overføre dem til din GrindCare app. Med app’en kan du se, hvor meget du skærer tænder om natten. Sammen med dagbogsfunktionen kan du på den måde identificere dine personlige udløsere til, at du skærer tænder.

Læs meget mere om GrindCare her

Pris: 6000,-

Nyhedsbrev

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.